In 3-5 werkdagen in huis Vragen? Stuur een e-mail naar info@smokerscountdown.com Veilig betalen Veilig betalen

Ga naar je winkelmandje 0

Waarom zou je stoppen met roken?

Je weet natuurlijk dat roken schadelijk is voor jouw gezondheid en voor die van de mensen om je heen. De meeste redenen zullen je niet als een verassing voorkomen.
Toch hebben we ze nog even voor je opgesomd.

Tien redenen om te stoppen!

 1. Kleinere kans op longkanker
 2. Kleinere kans op hart- en vaatziekten
 3. Kleinere kans op longemfyseem (rek uit de longen)
 4. Betere conditie & een fitter gevoel
 5. Frissere adem
 6. Het eten smaakt veel beter
 7. Vrij van verslaving
 8. Fijner voor je omgeving
 9. besparing van ongeveer € 40,= per week als je 1 pakje sigaretten per dag rookt. Dat is ruim € 180,= per maand en meer  dan € 2.000,= per jaar.
  Dat is een lekkere vakantie naar de zon.
 10. En het aller belangrijkste: het is makkelijker dan je denkt!
  Stoppen met roken zal je met Smokers Countdown als positief ervaren. Door de methode heb je weinig tot geen last van afkickverschijnselen! Je zal merken dat je helemaal niets mist zonder die sigaret!

 

 

Ervaringen

Lotje V. Antwerpen

Mijn doel is om met behulp van de SCD in 90 dagen te stoppen met roken. De eerste maand viel erg mee; het zijn kleine stapjes voorwaarts. De tweede maand is al wel iets moeilijker, maar de grootste stap is gemaakt en daardoor weet ik dat ik het ga volhouden!

Mathijs R-H Antwerpen

….en het komt steeds vaker voor (ik ben nu ongeveer halverwege mijn schema) dat ik de tweede helft van mijn sigaret al weggooi.

Marjanda van S. Groningen

Ik heb mijn apparaatje even uitgeleend aan mijn wijkverpleegkundige…(ik werk ook in de thuiszorg). H., zo heet hij, heeft het nu samen met zijn vriend uitgeprobeerd en ze zijn razend enthousiast. Leuk om te weten dacht ik.

×