In 3-5 werkdagen in huis Vragen? Stuur een e-mail naar info@smokerscountdown.com Veilig betalen Veilig betalen

Ga naar je winkelmandje 0

Ervaringen

Harry De J. Drachten

De Smoker Countdown is een prima hulp middel voor mij. Ik ben er minder door gaan roken en hoop dan ook over een tijdje klaar te wezen met het roken.
Simpel en makkelijk product ben er zeer positief over.

Hilde A. Nijmegen

Ik ben er enthousiast over, maar ik ben nog niet klaar met de ‘kuur’. En heb toch een breakdown gehad en moet voor een stukje weer opnieuw beginnen.

Als positief ervaren:

doordat het apparaatje de tijd en hoeveelheid bijhoudt, hoef ik me daar niet druk over te maken.

Ook ging ik weer meer tussen de shaggies door wat doen en kreeg dus zo ook wat meer zelfvertrouwen dat een leven zonder roken mogelijk moet zijn.

Sonja H-S Heemstede

Het gaat goed met smokers countdown ben blij dat ik er aan begonnen ben. Na alles geprobeerd te hebben. Is dit wel een TOP product. Ik ben hier begin oktober mee begonnen. En rook al stukken minder. Ben er nog niet komt goed.

Patrice H. Den Haag

Het gebruik van de SCD ervaar ik als zeer positief. Ik ben hierdoor meer bewust geworden met elke sigaret die ik opsteek waardoor ik makkelijker langere tijd zonder kan. Voor nu is de SCD een prima apparaatje dat mij zeer bewust heeft gemaakt van elke sigaret en wat ook mijn rokers gewoonte al flink heeft veranderd.

Mathijs R-H Antwerpen

….en het komt steeds vaker voor (ik ben nu ongeveer halverwege mijn schema) dat ik de tweede helft van mijn sigaret al weggooi.

Marilou M. Mol

Gezien ik het principe van het schematisch afbouwen in mijn praktijk, als tabacoloog, toepas, ben ik geïnteresseerd in jullie middel. Het gebruik van een app lijkt mij in de praktijk wel efficiënt. Ik heb zeker patiënten die voor dit middel in aanmerking komen.

Marianne van der R. Baarn

Hoe vaak ik niet naar dat pakje sigaretten grijp uit pure gewoonte? Maar met de SCD word ik elke keer als ik het pakje open, herinnert aan het feit hoe graag ik wil stoppen en hoe suf die gewoonte is. Een gewoonte die makkelijker los te laten is als je het in kleine stapjes doet. Het werkt echt.

Jeanne S. Roosendaal

Smokers Countdown ruim een week na afleveren in gebruik genomen, werkt geweldig!

Riekje B-W. Briele

Het afbouwen gaat vrij goed. Af en toe een kleine terugval door de mens die hij is, zijn problematiek en zijn verstandelijke beperking, maar de Smokers Countdown helpt hem wel heel erg en in principe houdt hij zich er keurig aan. Hij zit nu op 13 sigaretten per dag (begonnen met 30 sigaretten per dag). Zowel zijn begeleiding, als wijzelf als de huisarts (waar hij wekelijks een gesprekje mee heeft over het roken) stimuleren hem aan alle kanten dus we hebben er vertrouwen in dat hij het gaat volbrengen.

×