In 3-5 werkdagen in huis Vragen? Stuur een e-mail naar info@smokerscountdown.com Veilig betalen Veilig betalen

Ga naar je winkelmandje 0

Zo werkt het stoppen met roken met Smokers Countdown!

Stap voor stap
Stoppen met roken is moeilijk, dus in de eerste plaats moet je er echt zelf van overtuigd zijn dat je wilt stoppen. De Smokers Countdown gaat je hierbij helpen als een soort coach die je met een persoonlijk programma begeleidt. Zonder chemische preparaten en zonder kunstmatige nicotine of dure navullingen. De Smokers Countdown is een kleine computer die je zelf instelt op basis van jouw persoonlijke rookgewoonte en die je vervolgens helpt te stoppen op de meest logische manier… zoals je ooit bent begonnen. Stap voor stap, beetje bij beetje.

Hoe werkt Smokers Countdown?
De Smokers Countdown is eenvoudig en makkelijk te gebruiken. Je voert in hoeveel sigaretten je op een dag rookt en over welke periode je wilt afbouwen. De standaard instelling is 90 dagen.

De Smokers Countdown berekent vervolgens jouw persoonlijke afbouwschema. De tijd tussen twee sigaretten wordt langzaam steeds iets opgerekt. Bij een wat langere afbouwperiode merkt u de eerste dagen weinig verandering. Dat is niet erg, het leren is toch al begonnen.

Je stopt de Smokers Countdown in je pakje sigaretten. Dit hulpmiddel laat met een lampje zien wanneer je wel of niet mag roken. Een groen lampje betekent dat je een sigaret kunt opsteken, indien je hiervoor kiest en een rood lampje betekent dat je nog even moet wachten.

Waarom Schematisch Afbouwen met behulp van Smokers Countdown?
Waarom niet in één keer stoppen met roken, maar Schematisch Afbouwen? Dit is aan te raden om deze drie redenen:

  • De ontwenningsverschijnselen zijn veel lichter, omdat je stap voor stap minder rookt.
  • Je rookt niet als je er behoefte aan hebt, maar volgens een schema. Hierdoor leer je zonder te kunnen.
  • Door het afbouwschema ga je minder roken, waardoor je er steeds minder behoefte aan hebt.

Met de Smokers Countdown kun jij dus:

  • Het roken stapsgewijs afbouwen
  • Stoppen met roken in 3 maanden tijd!

De effectiviteit van Schematisch Afbouwen is wetenschappelijk bewezen. Prof. Dr. Arie Dijkstra legt je meer uit over de wetenschap achter de methode van Smokers countdown.

×